Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.04.2009, 22:25   #14
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1304 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivas'ta Doğan Ürgüp Dönemi

2004'te Sami Aydın'a oy vermemiştim ama ne yalan söyliyeyim çok üzüldüm Sami Bey'e..
Ama ben güzel şeyler bırakarak gittiğine inanıyorum,Sami Aydın,Sivas'a güzel hizmetler etmiş,hizmet çıtasını yükseltmiş bir belediye başkanı olarak hatırlayacağız..Zaten baki kalan gök kubbede bir hoş sada imiş derler..

Hataları illa ki vardı...Zaten halkın yüzde yüzünü tatmin etmek mümkün değildir..Hele Sivas2ta yüzde 12lik Chpli payını düşününce demek ki yüzde 12si hiç bir zaman memnun olmayacak demektir..
KAyseri başkanı bile yüzde 60 aldı ,demek ki onu bile istemeyen yüzde 40 gibi büyük bir kesim var..Ben Sami Aydın'ın gerçekten güzel işler yaptığına inanıyorum..Vicdanı rahat yatağına giriyordur..

Artık Doğan bey için duacıyız..Doğrusu kaygılarım var..Ama önyargı seviyesinde değil..İnşallah en az Sami bey kadar başarılı olur..