DUYURU
Helikopter kazasında kaybettiğimiz şehidimiz Merhum Muhsin YAZICIOĞLU anısına yazılan şiirler kitaplaştırılacaktır. Şairlerimizin Muhsin YAZICIOĞLU ile ilgili yazdıkları şiirler derlenecek ve jüri tarafından seçilerek ÜŞÜYORUM adlı şiir kitabında toplanacaktır. Bütün şairlerimize duyurulur…
Elden teslim edeceğiniz adres:
SİFAHOD Derneği Başkanlığı
Atatürk Cad. Meydan Cami Karşısı Akyol Apt.Kat 1 No 1 Sivas
Sanal Ortamdan ulaştıracağınız adres :
Bekir Alim:
alim47@hotmail.com
Bilal Karaman:
bilalkaraman58@hotmail.com
İlkay Coşkun :
ilkaycoskunmeteor@hotmail.com
Yusuf Bal :
yusuf_y_b@hotmail.com
Not: 1-Talebin çok olması halinde her şairin birer şiiri değerlendirmeye alınacaktır. Şiirler jüri tarafından seçilecektir.
2- Son katılım tarihi 30.04.2009
-------------------------------------------------------------------------------------
SÖZLEŞME
Merhum Muhsin YAZICIOĞLU anısına yazılmış şiirlerin hazırlayacağımız “ÜŞÜYORUM” isimli şiir kitabında yayınlanmasına izin veriyorum. 05 / 04 / 2009
ŞAİR / YAZAR ADI SOYADI ……………………….
ADRES:…………………………………………………..
YAZAR /ŞAİR İMZA
Şiir Kitabında Yayınlanmasını İstediği Şiirleri:
1)
2)
Derleyici Kurul Adı Soyadı
Bekir Alim
Bilal Karaman
İlkay Coşkun
Yusuf Bal
Not: “ÜŞÜYORUM” şiir kitabında yer alacak şairlerimiz bu sözleşme örneğinden iki suret çıktı alarak ilgili kısımları doldurup bir suretini şiirle/şiirlerle birlikte aşağıdaki posta adresine posta yolu ile veya fax ile göndermelerini önemle rica ederiz.
Ayrıca imzalı nüsha tarayıcı ile taranıp ilgili e mail adreslerinden birine jpg veya pdf formatında da gönderilebilir. İmzasız belgeler kabul edilmeyecektir.
SİFAHOD Derneği Başkanlığı
( Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar, Şairler ve halkoyunları Derneği )
Atatürk Cad. Meydan Cami Karşısı Akyol Apt.Kat 1 No 1 Sivas
FAKS NO : 0 346 225 10 25
Bekir Alim:
alim47@hotmail.com
Yusuf Bal :
yusuf_y_b@hotmail.com
Bilal Karaman:
bilalkaraman58@hotmail.com
İlkay Coşkun :
ilkaycoskunmeteor@hotmail.com
Not: Talebin çok olması halinde her şairin birer şiiri değerlendirmeye alınacaktır. Şiirler jüri tarafından seçilecektir.