Cevap: Öğrenci Müdürünü Bıçakladı
Barikat ve besyo_cu arkadaşlar görüşlerini beyan etmişler ve bende bu fikir doğrultusunda bilhassa eğitimin anne babadan başladığını savunduğum halde,okuldan gelen genç kızına anne balkondan bağırıyor.''Yavrum bakkaldan bir makarna veya hazır çorba alda gel,haşlar yersin'' diye.Yazıklar olsun böylesi anne babaya.Sistematik olarak,kredi-şartsız kurul ve benzeri sonradan empozeler ile eğitim adeta sabote edildi ülkemde,Bir ögrenci'' nede olsa devlet beni geçirecek okula gitsemde gitmesemde'' düşüncesi ile başta kahvehane köşeleri,barlar pavyonlar ögrenciler ile dolmuşken.Tv lerde başta olmak üzere halkın bilinç altına yerleştirilen kolaycılık ve sonradan görmeliğe,genç bir erkeğin köşe dönme mantığına-genç bir kızın ise hangi erkeği tavlarsam kısa yoldan hayatımı garantiye alırım düşüncesi ne yazıkki kültürel olarak çöküşümüzün bir göstergesi oldu.
Yine bunlara devlet politikası olarak,toprak parası-hayvan parası dağıtılması,halkın üretim kapasitesini düşürdüğü gibi,üreten değil-tüketen toplum olma yolunda bir hayli ilerlemiş durumdayız.Ulusumuz içinde,en masum bir pozisyonda olan efendi rütbesindeki köylülerimizde bile kültürel çöküş maalesef başlamakla kalmayıp çözümlenme son haddine gelmiş bulunmaktadır.
Yazık çok yazık halkıma,adeta proğramlı bir şekilde ölüm çukuruna gönderildiği hissi var bende.
Birazda ironi yapalım,Yahu kardeşim ayıp sana,bak Almanya'da ögrenci,toplu infaz yaptı,onlarca ögrenciyi ögretmeni kırıp geçirdi,sen bir tek müdürü bıçaklamışsın,yakışmadı sana,skor çok az.