Cevap: Öğrenci Müdürünü Bıçakladı
Hakan kardeş öncelikle açıklama yaptığın için teşekkürler çünkü biz insanlar işlenen olaylar iyi veya kötü olsun çok çarpıtıyoruz;hepimiz biliyoruz ki ilk Eğitim Ailede başlar.
Eğer ki okuldan bir Yönetici veye Öğretmen bunu al okuldan diyorsa ben bir eğtimci olarak onları kınıyorum, biz bu tür olaylaral çok karşılaşıyoruz; bakın bazı hepsi demiyorum Öğretmenler varki daha konuşmaktan heberi yok ki; bir Öğrenciye Eğitim versin ve bu öğrenci ne kadar başarıl olabilir; tabiki Öğrencide Öğretmenine karşı saygısın her zaman gösterecektir. Biz o öğrenciyi dersleri her ne kadar kötü de olsa topluma kazandırmalıyız atalarımzın dediği çok güzel bir söz vardır "Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır"
Birde albina58 demiş ki; nasıl olsa öğrenci okula gitsede gitmesidi sınıfını geçiyor yok öyle birşey, bir kere 20 gitmeyince devamsızlıktan sınıfta kalıyor artı sınıfı geçsede ne işe yara ki; birde velilerin görüşleri soruluyor öğrenci kalsin mı geçsinmi diye ne kadar yanlış bir durum ben asla geçmesini istemem.