Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.04.2009, 13:57   #32
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1227 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: A.LATİF ŞENER PARTİ KURUYOR

Abdullatif Bey başta AKP oylarını bölecektir ama daha sonra sağın lideri olacağına inanıyorum.. Çünkü solculardan, Atatürkçülerden ve benim gibi Kemalistlerden çok seveni var... Memleketlim olması ayrı konu, hemşehirlim olmasa da ben Şener'i beğenirdim diye düşünüyorum çünkü bir tek özelleştirmede imzası yoktur... Kredi kartları konusunda krizi öngörerek düzenlemeler yapmış ama Tayyip Erdoğan izin vermemiştir. Şu anda o düzenlemeleri yapmak zorunda kalacaklar... ABD'de krizi çıkartan Morgage sistemi Türkiye'ye gelirken karşı çıkmış ama Türkiye'ye uygun düzenlemeler yaparak sistemi Türkiye'ye getirmek zorunda kalmıştır...
Çok değerli bir ekonomist ve devlet adamı... Devlet Yönetimindeki deneyimi Tayyip Erdoğan'dan bile fazladır ayrıca Milli Ekonomi görüşü ile bana çok yakın birisidir... Bir iki konu dışında benim ideolojime çok yakın bir görüşe sahiptir... Yani bahsettiğim o bir iki konu olmasa direk partisinde ön saflarda çalışırdım...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla