Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.04.2009, 18:55   #34
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 772 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: A.LATİF ŞENER PARTİ KURUYOR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abdullatif Bey başta AKP oylarını bölecektir ama daha sonra sağın lideri olacağına inanıyorum.. Çünkü solculardan, Atatürkçülerden ve benim gibi Kemalistlerden çok seveni var... Memleketlim olması ayrı konu, hemşehirlim olmasa da ben Şener'i beğenirdim diye düşünüyorum çünkü bir tek özelleştirmede imzası yoktur... Kredi kartları konusunda krizi öngörerek düzenlemeler yapmış ama Tayyip Erdoğan izin vermemiştir. Şu anda o düzenlemeleri yapmak zorunda kalacaklar... ABD'de krizi çıkartan Morgage sistemi Türkiye'ye gelirken karşı çıkmış ama Türkiye'ye uygun düzenlemeler yaparak sistemi Türkiye'ye getirmek zorunda kalmıştır...
Çok değerli bir ekonomist ve devlet adamı... Devlet Yönetimindeki deneyimi Tayyip Erdoğan'dan bile fazladır ayrıca Milli Ekonomi görüşü ile bana çok yakın birisidir... Bir iki konu dışında benim ideolojime çok yakın bir görüşe sahiptir... Yani bahsettiğim o bir iki konu olmasa direk partisinde ön saflarda çalışırdım...
abarttın be gardaşım............ver gazı yanmasın............evet akp nin oyunu böler nekadar biliyomusun.....%0.001.......i nan bundan fazlası olmaz........sağın lideri olmasına gelince.........o bu düşünce ve inanışla olsa olsa solun lideri olabilir artık..........