Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.04.2009, 00:06   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 965 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Ödüle Kaymakam Desteği

Çanakkale Savaşlarının 94. yılı dolayısıyla düzenlenen şiir yarışmasında Türkiye dördüncüsü olan ilköğretim öğrencisine, ödülünü almak üzere Çanakkale΄ye gitmesi için Sivas΄ın Hafik Kaymakamlığı destekte bulundu.

Hafik ilçesindeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu 8-A sınıfında eğitim gören Sevde Kayış, Çanakkale Savaşları΄nın 94. yıl dönümü anma törenleri kapsamında Türkiye genelindeki ilköğretim okullarında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasına şiir dalında katıldı.

΄΄Çanakkale΄ye Bakıp ...΄΄ adlı şiiriyle yarışmada Türkiye dördüncüsü olan Kayış, mansiyon ödülüne layık görüldü.

Çanakkale΄ye ödülünü almak için refakatçisiyle birlikte gitmek isteyen küçük öğrenci, maddi sıkıntıyla karşılaştı.

Anne ve babası ayrı olan ve annesiyle yaşayan Sevde Kayış΄ın yol parasına maddi gücü yetmeyince durum kaymakamlığa iletildi.

Bunun üzerine harekete geçen kaymakamlık Sevde Kayış ve refakatçisinin Çanakkale gitmesi için yol masrafını üstlendi. Hafik Kaymakamı İlyas Memiş, Çanakkale΄ye gitmeden önce makamında kabul ettiği Sevde Kayış΄a çeşitli konularda öğütlerde de bulundu.

Daha sonra Kayış, ödülünü almak üzere Çanakkale΄ye yolcu edildi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla