Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.04.2009, 11:41   #46
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 761 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Türk Solundan Yazıcıoğluna Çirkin Saldırı.

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ayrıca Madımak sana bir kez daha karşı çıkacam gardaşım
Deniz'in adı o kadar güzeldir ki herkesin ağzına yakışır... Deniz'in adı o kadar umut doludur ki kim söylese içine umut dolar... Tıpkı benim çocuğumun adı gibi düzel, masmavi bir engin, o engin büyüklüğünde umut ve aydınlık Deniz'in adı...

Düzeltme ve ekleme:

1- Çocuğum dediğim henüz doğmamış olan çocuğum... İlerde olduğunda adı Deniz olacak....

Varsın bir konuda da fikrime karşı çıkın.Burada ki fikir ayrılığına bakarsak,bu hiç birşey,Canınız sağolsun

İlla ki adı güzel,umut dolu bir kişiydi.Ama ben hala diyorum,adını anmak kişiden kişiye göre değiştiği için,yakışmayanlar var...

Toplum olarak dinleme ve algılama sorunumuz var.İlla fikirler bir olmalı,yoksa bu insanlık suçu olmaya kadar gidebiliyor.Dinsiz olma durumuyla karşı karşıya bırakılabiliyor insanlar.Ama ben bunu nedense burada görüyorum.1 İnsanın fikirleri farklı ise bir dışlanma,bir seviye düşmesi,bir hakaret.Anlam veremiyorum açıkçası.Sanki Sivas tek bir düşünceye sahipmiş gibi.Sanki farklı düşünceden olanlar uzaylıymış gibi.Burada hep aynı düşüncedeki kişileri aktif olarak görüyorum.Peki ya diğerleri neredeler???

Çok basit,ya düşüncelerini açıkça belirtmekten çekiniyorlar,ya da bakıyorlar düşüncelerine uymuyor,boşyere sinir bozmaya değmez deyip girmiyorlar! Bu sadece bir düşünce ama dikkate değer bir düşünce.Geniş düşünmek lazım...

Peki ben neden tek başıma bir çatışma içindeyim burada? Neden tek farklı bir görüş olarak ben karşınıza çıkıyorum? Çünkü ben SİVASLIYIM.Sivaslı olmaktan gurur duyuyorum.Bildiğim doğruları söylemekten çekinmiyor,mücadele etmekten yorulmuyorum.Ama şurada ki (bana karşı olsun-olmasın) bazı düşünceler Sivaslı olmaktan utandırıyor beni.Bu kadar katı fikirli,sabit düşünceli olmamalı insanlarımız.Söz meclisten dışarı

Son olarak;

Alıntı:
Ölümüne sevinenleri, ardından iftira edip kötü konuşanları da Allah'a haval edelim.
Cezaların en büyüğünü o verir çünkü.
Sevgili Sonbahar5803;

Doğru söylüyorsunuz.Cennette Cehennemde bu dünyada.Evet cezaların en büyüğünü Allah verir.Bizde Allah'a havale ediyoruz...