Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.04.2009, 18:41   #70
65serdal58
Usta Yiğido

65serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65serdal58 Şuan 65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2016 10:20

Tecrübe Puanı: 1354 65serdal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kürt Sorunu Varmi?

kürt sorunu yok diyen türkiyenin gerçeğini görmüyo demektir.siz hiç kürtler arasında yaşadınız mı,öyle arkadaş ortamı falan değil.uzun süre kaldınız mı.onları anlamak için ne yaptınız."türk kürt kardeştir" hep aynı söylev....zaten kardeş.oturup senin derdin ne dediniz mi.sen bu dili niye konuşuyosun dediniz mi.devlet zamanında analarına babalarına türkçeyi atayı milleti öğretseydi bu durumlarda olunmazdı

ben van da öğretmenim,kürt diye nitelendirilen insanların neler çektiğini görüyorum,buralarda yaşamış insanların nasılda zor şartlarda yaşadıklarını,nasıl devletle örgüt arasında kaldıklarını gördüm ve hala görüyorum.ordan bakıldığı gibi değil hiçbişey.o kadar basit değil.kürt sorunu yoktur demek en kolayı.batıda okula başlayan çocuk okuma yazmayı 1. sınıfta sökerken burdakiler ancak 2.sınıfta söküyo.okuduğunu anlamaya 5.sınıfta başlıyor.bunlarda dikkate alınsın lütfen

198o ihtilalinden önce kürdistan diye şimdi nitelendirilen bölgede bu faaliyetler fazlasıyla yürütülmekteydi.üniversitelerd e millet sağ sol olaylarıyla uğraşırken doğuda insanlar aponun peşinden gitmekteydi.apocular deniyodu onlarada .

Konu 65serdal58 tarafından (17.04.2009 Saat 18:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla