Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Cley gardaşım Mevlana'yı çok severim... Onun sevdiğini de çok severim... O'nun da beni çok sevdiğini bilirim çünkü O herkesi sever... Merak etme Mevlana'ya olan sevdamda onun bilgeliğine olan hayranlığımda hakkında bildiğim şeylerde yeterlidir...
"Biz tüm kapıları kapattık sadece sizin kapınızı açık bıraktık" demiş Mevlana... Atatürk'de Konya'ya her gittiğinde Dergaha uğrarmış bu yazıyı gördüğünde "Bakın Mevlana'yı iyi anlamışız" demiş... Neden??? Çünkü tüm tarikatları, tekke ve zaiveleri kapattığında bir tek Mevlevi dergahı ile Bektaşi dergahı hakkında özel bir düzenleme yaptırır, müzeye çevirip açık tutar ki halk dini yobazlardan değil de ilim adamlarından Mevlana'dan Hacı Bektaş-ı Veli'den öğrensin diye... Bir tek onun kapısını açık bırakmış...
|
yazdıklarınla yazdıklarım arasında hiçbir bağlantı yok veyahut yazdıklarının yeri benim yazdıklarıma bir cevap teşkil etmiyor arkadaş
Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt?
dini ahlakınıza yansıtın diyosunda din ahlakını yaşaması için bunu yaşamak isteyenlere ortam mı bırakılıyor.yada yaşamak isteyenleri bozmak için seferberlik ilan edilmiyormu.her şey dini ahlakı bozmak için yapılıyor.ve bunda kesin sonuc almak içinde en güzel olay atatürk ü kullanmak olurdu heralde.kullananlar bunu çok iyi yapıyor.bu vatan piyangodan degil başı açıgıyla örtülüsüyle savaş meydanlarına nenelerimizin mermi taşımasıyla kazanıldı.gelin görünki şimdi örtülüler anti laik olarak lanse ediliyor.onların oraya taşıdıkları mermiler bile sızlıyor şimdi
|
yazdıklarınla yazdıklarım arasında hiçbir bağlantı yok veyahut yazdıklarının yeri benim yazdıklarıma bir cevap teşkil etmiyor arkadaş