Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.04.2009, 12:40   #4
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1025 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Türkiye'nin Liderliğinde Türk-İslam Birliği

Arap ülkelerine güvenilirmi ? Orasının havasından mı suyundan mı bilmıyorum adam satmaya bu kadar müsait başka bir toprak sanmıyorum ki olsun. Tarihdeki hemen hemen bütün peygamberlerin oraya gönderilmesi sizede şaşırtıcı gelmiyormu ?

1. Dünya Savaşında Hicaz - Yemen ,Filistin , Suriye cephelerinde neler olduğunu biraz araştırırsak böyle bir düşüncenin işleme konulmayacağını anlamış oluruz.
- Filistin cephesinde Şerif Hüseyinin oğlu faysalın nasıl bize karlı ingilizlerle işbirliği yaptıgını. Babası olan Mekke Şerif i Hüseyinin Hicaz - Yemende ingilizlerle işbirliği yapıp binlerce Mehmetçiğimize kuşun sıktınıgını ne çabuk unuttunuz ?

Mekke Müdaimi fahrettin Paşa'nın kutsal topraklarımızı vermemek için günlerce aç ve susuz kaldıklarını peygamber efendimizi nasıl olurda düşmanlara bırakırım diye kahramanca mucadele ettiğini kaç kişi bilıyor. Ve Fahrettin Paşamız aç ve susuz günlerce mücadele ederken neden 1 tek arap bile yardım etmedi.

Onların geninde var yanı başlarında Filistinde neler oluyor hiç biri bişey yapmıyor. Yan komşusu Mısır 25 yıldır ambargo uyguluyor. Bunların kendilerine hayrı yok bize mi olacak. Bizi satmalarının faturasını ise hala sömürge olarak ödüyorlar ve böyle giderlersede ödemeye devam edecekler. İşin özeti ben böyle bir oluşuma karşıyım bugun yine aynı şeyler olsun yine bunlar bizleri satarlar.