Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Türkiye'nin Liderliğinde Türk-İslam Birliği
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.04.2009, 13:57   #5
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 822 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Türkiye'nin Liderliğinde Türk-İslam Birliği

Aslında, Türk birliğinin İslam ortak paydasında birleşmesinde çok büyük fayda vardır. Çünkü avrupa birliği tam anlamıyla bir hristiyan birliğidir ve dinimiz için büyük tehdit oluşturmaktadır. Bu sebeple Türk-İslam birliği daha iyi bir yol gibi gözükmektedir. Ancak Türk-İslam birlğinde de bazı önemli sorunlar vardır. özellikle arap ülke krallarının bir çoğu ingiliz, amerikan vb devletlerin uşaklığını yapmaktadır. Yani devşirme krallardır. Bu suretle sadece türklerden oluşacak Türk -İslam birliğine daha sıcak bakıyorum. Çünkü Arap yarımadası ve çevresi ile mısır gibi bölgeler artık müslümanların elinde değildir. Bir şekilde başka güçlerin etkisi altındadır. Ancak Müslüman Türk devletleriyle Türk İslam birliği kurulursa faydalı olur diye düşünüyorum. Çünkü ozaman büyük bir güç olmak hiçte zor olmayacaktır...