23.04.2009, 11:33
|
|
|
Usta Yiğido
ErdalGüler Şuan
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Tournaments Won: 5
Tecrübe Puanı: 841 
|
Cevap: Laikliği Nasıl Çiğnedim ?
Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt?
Benim tanımımca demokrasi, "Kimse kimseye baskı yapmadan, din,ırk,dil farklılığı gözetmeksisin herkese eşit yaklaşan bir yaşama modeli" İşte bu yaşam modelinide korumak için yasaklara ihtiyacı olduğunuda bilmeliyiz...
Dönüp dolanıp yine aynı benzer konuların içinde buluyoruz kendimizi ve yine aynı noktalara geliyoruz.
|
peki arif bey, Allah'ın emrettiği bir şeyi hemde müslüman bir ülkede insanların engellemesi ve yasakların arkasına sığınarak bunu yapması eşitlik mi? nerde din, dil, ırk gözetmeksizin yapılan eşitlik, Allah'ın kanunu herkesin kanunundan üstündür. Ama insanlar kendi koydukları kanun bunu emrediyor diyerek din ayrımı yapıyorlar, yani islamın emrettiği gibi yaşıyorsan ne kamuda çalışabilirsin nede senin okuma hakkın var deniyor. yani şimdi bu demokrasi öylemi. Ben demokrasi görmüyorum, eşitlik hiç görmüyorum. Beni asıl üzen ne biliyormusunuz eşitlik naarası atanların asıl bu işin başını çekmesi, çünkü onlara göre eşitlik sadece kendi gibi düşünenler için var.
|