Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.04.2009, 10:06   #10
sivaslıbaki
Usta Yiğido

sivaslıbaki - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıbaki Şuan sivaslıbaki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.11.2010 19:22

Tecrübe Puanı: 701 sivaslıbaki FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: unutamadığın okul anını anlat

Alıntı:
gönül3458 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
benim hiç ama hiç unutamadığim bır anımda ben ilk okul 1cı sinıfa gidiyorumdum ev ödevıimi uyudum yapamdım etse gün öğretmen kolturol edıp imza atıyordu bana sıra geldı ben yapmadiği için uyarı yazdı defterıme sonda bana dedıkı az kaldı karne alıcaksın sen derslerını yapmassan sınıfta kalırsın dedi ben çok ağladım ve tenefıste çiktık herkes dişari çiktı ben sınıfta kaldım ve sınıfın camlarına baktım bızım sınıf gırıştı kattı ben camdan dişari çiktım ve gerı camdan sınıfa gırdım akşam oldu eve gıttık ben çok ağlıyordum uyumadım abimı bekledım sonra abım geldı sarıldım gene ağladım abim sordu ne oldu dıye abi ben ev ödevini yapadım ben sınıfta kalıcakmişim dedim sen gelır benı gece okulun camından alırsın dımı ben korkarım ordan ya işiklarıda kapatırlarsa ağladım ağladım neyse abım anladı benım sınıfta kalmayı yanlış anladımı bana anlatı sınıfta kalma sınıf tekrarı olduğunu bende çocuk işte sınıfa killitlıyorlar diya düşündum bazan düşüyorumda kaç çocuk benım gıbı düşünmuştur hey gıdı gunler bazan kendı çocuklarıma anlatıyorumda çok gülüyorlar bana ya anne sende çok saf bır çocukmuşun dıye
Gerçekten süper bi anı