Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.04.2009, 13:36   #3
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2217 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU?

Haklısın kardeş ama Şuda bir Gerçek hepimizin rahatsız oluyoruz bu onların Sorunu demeyin hepimizin sorunu Eğer biz bu sorunlara karşı gelmezsek sessiz şeytan oluruz yani anlatmak istediğim kadın ve erkek arasındaki ölçüyü koruyacaktır yok bu onların sorunu yok onların kararı yok onlar çocuk mu demeyelim çocuktanda beterler diye düşünüyorum internette..

Evet öyle sitelerle ben karşılaştım bende 4 yıldır kulanıyorum öyle bayan nicklerin yasak olduğu sitelerde var böylelikle aramızdaki ölçüyüde koruyoruz..

10 yıldır Bilgisayar ve internet Kullanıcısıyım Böyle bir Site Hiç görmedim ...
Galiba böyle diyerek dini sitelerini gezmediğiniz açıkça belli..

Hem dini kuralarımıza uymak için ilaki talibanda mı yaşamak gerek???

4 yıldır internet kulanıcısıyım çeşit çeşit sitelerle karşılaşıyorum siz bi sitelerdeki yasakları göremiyorsunuz...

görüşlere ve kararlara saygı duyarım ama internette Hertürlü rahatlıklara asla...

İnternette hertürlü şey yapılacaksa insanlarda utanmada olmuyor normal hayatta geçiriliyor bu kimsenin sorunu değil hepimizin sorunu...

kendini bir hayvan olarak dışarıya lanse edemeyen ve suskun kalan bir bayan ya da erkek, bunu internette başarırsa, etrafa saçtığı hayvanlıklardan zarar görmeyi kabul ediyor musun? Çünki kendini toplumda dışarı vuramayan herkes insan olmuyor !

sessiz şeytan olmayın derim...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla