ben bittiğini zannetmiyorum Herkes istediğini yapsaydı haramlar helal olmazdı size bir örnek veriyim bir adam diyelim o adam birini öldürecek ve bizde onu öldürmek istiyorsa öldürsün öldürmek kendi kararı mı var mı böyle saçmalık Allah aşkına saçmalamayın
Herkes istediğini yapmakta serbest olsaydı uyarılarda engellemede olmazdı kanun diye bişey olmazdı Herkes adaletsizce her pisliği yapardı
o pisliği yapanlar hastalık gibi bulaşır Herkese
böyle bişey olsaydı kimse kimseyi uyarmazdı Peygamber Efendimizde uyarmış bizleri oda mı boşuna uyarmış
herşeyi yapmakta serbest mi serbestse neden bunca uyarılar yazılıyor söylermisin din adamlarımız diyanetler neden uyarıyor... hıııı_???? eğer Müslüman kadına herşey serbest olsaydı bu ayeti kerime olmazdı
Bayanlar için bir ayet-i kerime meali ve açıklamasını yazıyorum:
" Ey Peygamber Hanımları! Siz kadınlardan herhangi biri gibi
değilsiniz.Eğer (ALLAHh'tan) korkuyorsanız, (yabancı erkeklere karşı
perde arkasında) sözü yumuşak söylemeyin ki kalbinde hastalık bulunan kimse kötü ümide kapılmasın.Güzel ve münasip sözler söyleyin."
Ayet-i kerime Peygamber Efendimizin üstün zevcelerine hitaben bütün ümmet kadınlarına üstün adabı hatırlatmaktadır, ezvac-ı tahirat,şeref ve iffette imamlar mesabesinde oldukları için muhatab olmuşlardır.
Alıntı:
deniz kızı Nickli Üyeden Al?nt?
BİTSİN ŞU TARTIŞMA NE OLUR ARKADAŞLAR YAAA
|
Bacım sen rahatsız olma sen işine bak