Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt?
sinir yapma kardeşim sen benim ne seviyesizliğimi gördün bu sitede.........şu an seviyesizleşen sensin..........cinsiyeti ortaya atan seva destekleyende sensin..........ben kötü bişey söylemedim destekliyosan o zaman bir daha internet alemine girme dedim...........ben senin neden sevayı desteklediğini sorgulamadım ki...........kaldı ki sevayı o yazısından dolayı bende destekliyorum ve tamamına katılıyorum...........bu mesaja cevap yazacaksan lütfen yukarıdaki mesaj gibi olamsın..........seviyeni koru..........
|
bir yerde hata yapmışım bu konuda affınıza sığınırım seviyenizi koruyun ve karşınızdakini cinsiyetine göre yargılamayın derken sadece sizi değil herkesi kastettim kesinlikle şahsınıza munahasır birşey değil bir cümle hatası olmuş... bu arada katılmadığım ve farklı baktığımız konu da internet meselesi ve foruma cevap yazmak ben seviyemi bildiğim sürece ve karşımdakide koruduğu sürece bence hiçbir sakıncası yok ve eğer rahatsız olursam zaten kesinlikle cevap yazmam ve buraya bir daha girmem bence yanlışınız bizi bu görüşümüzden dolayı internet alemine girmeyeceğimize kanaatkar olma görüşünüz ..... Yaşınıza ve düşüncelerinize saygım var kesinlikle ama görüşümü bildirdiğim bir konuda kesin bir yargıya da maruz kalmak asla istemem...Saygılarımla....