Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.05.2009, 01:22   #5
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1053 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Yurt Dışı Uçuşları Neden İptal Edildi?

Alıntı:
efe-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
selam
bu konuya yorum yazmiyorlar demene katilmiyorum. havayolari bölümüne
baki ver. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] a baki ver aylardir. yazmadigim site. yazmadigim gazete ve de sivas tv lerine bile yazdim. ama malesef 2009 sene si icin ümitlerin bittigi noktada bu ise el attilar bu sene gecmis ola
seneye insallah yetkililer. zamaninda hareket edeler ve de olumlu kararlar alirlarda. bizde rahat ederiz. ben ucaklarin doluluk oranin dan dolayi sefer lerin iptal edildigine katilmiyorum. ben mayis da . ve agustos da uctum ucaklar dolu idi. bu benim kisisel görusum. uzunlafin kisasi yetkililer seneye gec kalmayin. yapilan yeni terminal sinek avlamasin.
Demekki kendı başınıza birşeyler yapmakla olmuyormuş. İfade etmeye çalıştıgım konu herkesın bu duruma mudahale etmesi gerek sesisimizin gür cıkması gerek ben Sivas'ta yaşıyorum yurt dışına cıkma gibi ihtimalım yok, herşeyden öne bu duruma gurbetci büyüklerimizin, kardeşlerimizin isyanı olması gerek ama bunu ne yazıkkı göremıyorum. Sacede ASİB başkanı sayın Rüştü ELMAS bu üzücü durumu gidermek için mücadele ediyor destek olmak gerek.

Ben buraya yazın da demıyorum ama sessiz kalmayın bu Sivas'ımızın için çok önemli.