Konu: ASKER
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.05.2009, 23:24   #365
murat17
Yeni Yiğido
NO AVATAR

murat17 Şuan murat17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.07.2009 19:55

Tecrübe Puanı: 0 murat17 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ASKER

Alıntı:
carpatia85 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
merhabalar benim erkek ardasimda izmirden 8 temmuzda 5. piyade egitim tugayi sivasa gidecek. dun telefonda ogrendik ayrintili sekilde bugun listeleri asacaklarmis . bende hemen bugun arastirma yaparken bu forumu buldum. icimi cok rahatlattiniz. soguk disinda anladigim kadariyla problem olmuyormus. orda askerligini yapmis olanlar icin soruyorum 8 temmuzda teslim olcagi icin yazinda soguk mu oluyor havalar orda? bir arkadas agustosta bile donduk diyor ? birde birsey daha sormak istiyorum komando secimi neye gore yapiliyor? genelde komandolar doguya gidiyormus oyuzden istemiyorum acikcasi.
slm ben üni sivasta okudum.dedikleri kadar soğuk olmaz yaz bu ama batıdan farklı nede olsa denizden yüksekliği var okadarda olsun ama donduracak kadarda değil.ben orda iken -32 derceyi gördüm gece bazen gündüzleri bile -15 lerde oluyordu ama bu kış için tabiki zaten acemiler temmuzda gidecekler rahat o bakımdan

89/2 b 5.P.EĞT.TUG. GİDECEKLER VARMI

Konu murat17 tarafından (06.05.2009 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
murat17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla