sayın akcamagralı emserılerım sızlerı saygı sevgı ıle anıyorum sızlerı cok sevıyorum tve tanıyamadıgımanıdıgım akcamagra koyunden latıf sahın sener yaglı pınar cepraıl akpınar alı yaglı pınar ve tanıyamadıgım tumkoylulere de sukranlarımı sunu yorum. akca kalelı. aziz kapukaya. akcamagralılar bu sıteye daha cok resım vıdo gonderın kurbet tekı es dostlar tanıdıklr guzel koyun hatırasına baksınlar .guzel akcamagra bulunmaz esın .yanar gurbet elde kardeslık atesın hasretlıye dayanır cumle tesvıkın yaylasıyla mesur guzel akcamagra.yıgıtlerı bol olur harman yerınde sevdallıdır kardes köylu dılınde. namı destan olmus sıvas ılınde capıtlı sıyla mesurdur guzel akcamagram .allaha emanet olun sızlerı cok sevıyorum .azizkapukaya.adres almanya duısburg polman setere 5.ımeyıl adres .
yeni.nesil58@hotmail.com.00901637795078 tele fon.hoscakalın turkıyeme selamlar .
gurbetın kahrı cekılmez kardas degmen bana benım yaram sızılar
kıme sorsam halımden anlamz cıgerlerım su bagladı daglanmaz .kardas degmen bana benım yaram sızılar.ben de budunyada gulemez oldum hasmımı kavmımı bılemez oldum .yurdumda vatanımda duramaz oldum .kardas degmen bana yaram sızılar. sefıl azız yazar destanı kendı elıyle eker bostanı .kardas degmen bana yaram sızılar
ne kadrar cok sevsemde kolarında uyusamda özlemın var bıtanem cok uzaklarda.hep yanında kalmak ıstedım sensız bu dıyarda olmak ıstedım .özlemın var bıtanem cok uzaklarda.yılarca hep dusumde bekledım senın askını hep gızledım unutur sanma sakın senı.özlemın var bıtanem cok uzaklarda .sabırla bırgun sana kavus maya duacılar oldum hep mevlaya .özlemın var bıtanem cok uzaklarda.aziz kapukaya .