Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.05.2009, 20:47   #4205
kayabaşı
Yiğido

kayabaşı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kayabaşı Şuan kayabaşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2011 19:02

Tecrübe Puanı: 600 kayabaşı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

anti israil arkadaşım ben taraf tutmuyorum şudur veye budur demiyorum ama hayatta hiç bir şeyi tek taraflı düşünme her iki tarafında zaafları vardır ben yokturda demiyorum sen kalkmışsın ordan allah mustafa gökmenin belasını versin diyosun bu doğru bir şeymi neden hemen 90 derece dönüş yaptın ben seni anlamış değilim dün öyle yazıyordun bugün böyle ne oldu demekki sana birileri dur demese neler yazardın allah bilir bak ne güzel peygamberlerimizden mana da veriyosun yakışıyomu delikanlılığa yani bumu müslümanlık sen at tut gıybet yap ondan sonra çık o onu yapmış bu bunu yapmış sanane kardeşim bak kardeşim doğruları söylüyorum senin yaptığın çok büyük terbiyesizlik demekki sen arabuluculuk değil ara bozuculuk yaptın o iki aile arasında iki tarafta benim akrabam bir taraf dayılarım bir tarafta annem var ama ben doğru olan neyse onun yanındayım anlaşıldımı israilli bak ben dayılarımıda kötüleye bilirim mustafa gökmenide kötüleye bilirim sen tutuyosun internetten beri gıybet yapıyosun yazıklar olsun kör zihniyete hem bikere ismini yazmadan buraya bir daha yazma ismini yaz dedim daha iyi anlaşırız daha güzel konuşuruz dedim ama sen kaçıyosun anlamış değlim allaha emanet ol dost acı söyler ******

arkadaşlar bu sitenin sorumlusu kim öğrenmek istiyorum bir şahsiyetsiz çıkmış o öyle yapmış bu böyle yapmış atıp tutuyor bun anti irail nickli üyenin ismini bilen varsa söylesin rica ediyorum **** murat kayabaşı

Konu kayabaşı tarafından (19.05.2009 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
kayabaşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla