Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.05.2009, 13:04   #151
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Kürt Sorunu Varmi?

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Çalışmayan bir öğrenci geçmeyeceğini bile bile Sinava bile giremez girse bile kaxanamayacağını bilir..
Seva bu nasıl bir anlayışın var yahu..
Yazdığın yazı, verdiğim örneği çarpıtmanın en güzel örneğidir..

Kastımın "hiç bir gayret göstermeden,merak etme bir şey olmaz" mantığının olduğunu bile bile nasıl bir mana çıkardın ağzım açık kaldı yani..

Bir şey olmazbir şey olmaz..
Yahu sen tedbirini al,önlemini al bir şey olmazsa yine olmasın..

Devlet etnik kör olmak zorundadır..
Lazın,çerkezin suçu ne peki devlet onlar için kanal açmıyor..Kendileri kontrollü bir şekilde açsınalr ne açıyorlarsa ancak bu iş devlet eliyle yapılamaz.

Kimse kusura bakmasın ben 1-2 yıl önce 2 ayda 40-60 lira elektrik öderken şimdi ayda bir 50-60 ytl ödüyorum..Tam yüzde yüzden bile fazla zam geldi..Kime gidiyor bu fazla zam..Hangi açık kapatılıyor ya da kimin cebine giriyor..
Bugün Van'ın 900.000 nüfusunun 750.000 yeşil kartlıysa orada duracaksın..Mardin'in yüzde 85i kaçak elektirk kullanıyorsa orda susacaksın..Oralarda çocuk başı yardım veriyorlar,benim çocuğumun suçu ne?
Sivas'ın toprakalrı Diyarbakır'ınkinden daha mı verimli ya da Mardininkinden..Sivas'ta koca koca fabrikalar var da Mardin'de yok mu,Batman'da yok mu?

Bunlara rağmen hala yüzde 85'in de teröristlere oy veriyorsa gidip de onları savunmayacaksın!