Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.05.2009, 19:33   #4209
kayabaşı
Yiğido

kayabaşı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kayabaşı Şuan kayabaşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2011 19:02

Tecrübe Puanı: 600 kayabaşı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

bak anti israil konuşmalarına çok ama çok dikkat et adam ol terbiyesizlik yapma ben kimsenin yalakalığını yapmıyorum bak aslanım benim yaramda yok gocunacak bir tarafımda hem öyle evlatlık mevlatlık az dngeli konuş eğer zerre kadar delikanlıysan ismini açıklarsın paşa paşa konuşuruz takma isminin arkasına saklanmayla biyere varamassın bir gün kim olduğun ortaya çıkar o zaman alimi zalimi gösteririm ben sana anladınmı akıllı ol terbiyeni takın her kimsen elalemin aldısı verdisi senimi gerdi de çıkmışsın oraya dangalak dangalak yazılar yazıyosun ben gene sözümdeyim birazcık delikanlıysan ismini yaz aslanım korkma korkunun ecele faydası yok ama ben seni biraz tahmin ediyorum günahada girmek istemiyorum o diyerek delikanlı ol aslanımm ismini yaz bekliyorum sabırsızlıklaa ********* murat kayabaşı ben kimseden korkmuyorum allah tan başkaa sende korkma *********

allah razı olsun kınaşoğlu abi bir ricam senden abi bu siteyi yöneten senmisin abi eğer sensen yöneten bu anti israil nickli üye kim ismi ne cismi ne onu öğrenmek istiyorum tanımak istiyorum bu arkadaşı çok merak ettim lütfen abi bilirseniz söyleyin

Konu kayabaşı tarafından (20.05.2009 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
kayabaşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla