Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.05.2009, 15:04   #7
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4541 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: Sabiha Serin'e Birincilk Ödülü...

Sabiha Serin Sivas´in yetiştirdiği çok değerli bir şair, araştırmacı yazardır, daha önce Efsane adlı bir kitabı yayınlanmış, çok yakında ikinci kitabı yayınlanacaktir, bir çok dalda ödüller almıştır. Halen gazete ve internette köşeyazıları yayınlanmaktadır. Şair ve yazarlığının yanında çok değerli bir insan olan Sabiha hanım, toplumsal içerikli aktiveteleri ilede tanınmaktadır. Sabiha Serin sayesinde onlarca kişi bügün şair veya yazar olmuştur. Özellikle hemşehrilerine yaptığı yardımlar takdire şayandır.
Ben Sivaslıların Sabiha hanım gibi değerlerine hayatta iken sahip çıkmalarını arzu ediyorum. Çok yakında yayınlanacak olan eserinden herkesin edinmesini ve bu değerli hemşehrimizi desteklemesini istiyorum. Sabiha hanım aynı zamanda sitemiz üyelerindendir.
Bu büyük başarısını takdir eder, saygılarımı sunarım. Tebrikler sonsuz sevgili toprağım. Başarınız daim olsun.