Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.05.2009, 12:50   #7
Arif Coşkun
Moderator
 
Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 61
Mesajlar: 27.868
Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Türkiye Mayın Temizlemekten Aciz bir ülkemi ?

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
"toprak namustur bu nasıl bir namus ve şeref anlayısıdır"

devlet bahceli dün elindeki kagıttan bunları okudu.ona her kim yazıp verdiyse cok yerinde bir cevap.evet toprak namustur bu nasıl bir namus anlayışıdır ki bu namus daha düne kadar filistinli kardeşlerimize saldıran katliam yapan israile teslim ediliyor.ab nin uşagı akp hükümetinin en büyük yanılgılarından biridir.
Aynen katılıyorum barikatım,

Bu şuna benziyor örnek verecek olursak,
Evin bir odası kirlenmiş camlar vs. krıık kullnılmıyor, evde bir sürü insan olmasına rağmen birine deniyorki gel temizle odayı camı çerçeveyi tak karşılığındada bu odada çok uzunca bir zaman ne yaparsan yap sen kal.
Farklı bir yanı var mı?
E akıllara tabiki peşkeş geliyor tabiki ne karşılığı ne avantalar mı var diye geliyor. İşte muhalefete burada büyük iş düşüyor, kesinlikle engellemeliler.

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bence israile değil toprak bir avuc su bile verilmemeli mayın temizlemek bir uzmanlık işi bu uzmanlarında Türkiyede yeterince oluğuna inanıyorum
Çok haklısın Mehmet abi heleki Faşist İsrail'in Filistinli kardeşleirmize yaptıkları ortadayken böyle birşeyi nasıl yaparlar, düşünülmesi bile insanı kahrediyor.
__________________
"Dilin düşüncenden önce haraket etmesin"

Konu Arif Coşkun tarafından (27.05.2009 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla