Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.05.2009, 14:46   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 975 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart İlk Seminer Bu Perşembe

Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği, AB Eğitim ve Gençlik Programlarını detaylı olarak tanıtmak amacıyla seminerler dizisi başlatıyor.

EuropeAid Danışmanlık - Sivas Eğitim ve Gençlik Derneğinin işbirliği halinde İstanbul İl Özel İdaresi ve bazı ilçe belediyelerine AB Programları eğitimi veren eğitimcilerimiz tarafından her hafta bir program hakkında seminer düzenlenecektir. Bu Kapsamda ilk seminer AB Gençlik Programı üzerine olacak olup sonraki haftalarda ise seminerlerimiz Erasmus (Yüksek Öğetim), Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim), Comenius (Okul Eğitimi) ve Grundtvig (Yetişkin Eğitimi) programları ile devam edecektir. Bütün seminerler ücretsiz ve herkese açık olup her hafta her bir programa dair yapılacak seminerin yer ve zaman bilgileri [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinden duyurulacaktır.

Bu hafta yapılacak Gençlik Programı seminer detayları aşağıdaki gibidir:

KONU: Avrupa Birliği Gençlik Programı

TARİH : 28 Mayıs 2009 Perşembe

SAAT : 17:30 – 19:30

YER : Sivas Platformu Merkezi
Büyükdere Cad. Hanım Kadın Apt. No:60 K:8 Mecidiyeköy / İSTANBUL (Otobüs Durakları Yanı “Teknosa yı geçtikten sonra” Yapı Kredi Bankası’nın üstü)

EĞİTİMCİ : Mehtap YALÇIN
Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği YK Üyesi, EuropeAid Danışmanlık Gençlik Programı Eğitimcisi

İLETİŞİM: 0533 344 7278 – 0535 273 7730 – 0212 220 9878
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla