Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.05.2009, 09:08   #7
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Okuldan Kaçan Soluğu Kalede Alıyor

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
çocuklarımızı önce bizler eğitmeliyiz oraya bekçi ve güvenlik görevlisi koymak bi çözüm olmaz orda olmaz başka yerde olur en büyük görev ailelere düşüyor bence
Güzel bir tespit, Herşey aile içi eğitim den başlıyor. 3 aylık bir bebeği dünyanın neresine götürürseniz götürün, büyüdükçe çevresinde ne görürse onu alır ve ona göre yetişir.
Elbetteki siz çocuğunuzu ne kadar terbiyeli saygın yetiştiriseniz yetiştirin, dışarad gördüğü yaşadığı olaylardan da etkilenmesi mümkün.
Bu eğitimle birlikte, emniyetle alaklı birşeyde, bir yerin güvenliğini, kanunu nizamını korumakla yetkili kişiler vardır. Eğer bunları tam anlamıyla uygulamazsanız herkes her istediğini başıboş şekilde yapar.
Bir örnek verecek olursak, haberlerde okuyor izliyoruz, Avrupa'da sarhoşun biri bir işyerinin önüne wc ihtiyacını gideriyor yakalanıyor, ceza olarak ertesi gün o kişiye orası herkesin gözü önünde temizletip yıkandırılıyor.
Bazı şeyleri tam yaparsak abzı şeylerin önüne geçmiş oluruz, Ben bu durumu, umursamazlık, ilgisizlik ve görevi tam olarak yapmıyorlar olarak görüyorum.