Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt?
çocuklarımızı önce bizler eğitmeliyiz oraya bekçi ve güvenlik görevlisi koymak bi çözüm olmaz orda olmaz başka yerde olur en büyük görev ailelere düşüyor bence
|
Güzel bir tespit, Herşey aile içi eğitim den başlıyor. 3 aylık bir bebeği dünyanın neresine götürürseniz götürün, büyüdükçe çevresinde ne görürse onu alır ve ona göre yetişir.
Elbetteki siz çocuğunuzu ne kadar terbiyeli saygın yetiştiriseniz yetiştirin, dışarad gördüğü yaşadığı olaylardan da etkilenmesi mümkün.
Bu eğitimle birlikte, emniyetle alaklı birşeyde, bir yerin güvenliğini, kanunu nizamını korumakla yetkili kişiler vardır. Eğer bunları tam anlamıyla uygulamazsanız herkes her istediğini başıboş şekilde yapar.
Bir örnek verecek olursak, haberlerde okuyor izliyoruz, Avrupa'da sarhoşun biri bir işyerinin önüne wc ihtiyacını gideriyor yakalanıyor, ceza olarak ertesi gün o kişiye orası herkesin gözü önünde temizletip yıkandırılıyor.
Bazı şeyleri tam yaparsak abzı şeylerin önüne geçmiş oluruz, Ben bu durumu, umursamazlık, ilgisizlik ve görevi tam olarak yapmıyorlar olarak görüyorum.