Ben doktorlar sayesinde sakat kaldım demekki doktorlarında bilmediği veya yanlış uyguladığı tedaviler varmış hah tamam bunu biz mi uyaracaz tabiki hayır biz devlette siğinacaz devlette gereğini yapar..
devlet gereğini yaptı ama bacaklarım geri geldimi hayır..
Öğretmenlerinde bilmediği konularda mesela bir örnek filmde izlemiştim okula yeni gelmiş bir kız çocuğu olumsuz davranışlar sergiliyor yani el kol hareketleriyle bişeyler göstermeye çalışıyor Ve öğretmen anlamıyor anlamadığı içinde kızı herkesin önünde rencide ediyor vuruyor ve o kız ağlayarak kaçıyor bir öğrenci parmak kaldırarak diyorki öğretmenim o kız konuşamadığı için öyle yapıyor diyor ve öğretmen oracıkta gözleri fal taşı gibi açılıyor

ve hatasını telafi etmek için kızın arkasından koşuyor ama kız beni dövecek düşüncesiyle kaçıyor ve araba çarpıyor oracıkta ölüyor..
Yani demek istediğim su ki o çocuk söylemeseydi bilmeyecekti..
çocuğun hasas yönlerini öğretmen değil aile biliyor öğretmen anlamaya çalışmak için ailesindende tavsiye alması gerekiyor Sivaslisandy-58 dediği gibi psikoloji eğitimi alması gerek..
kopyala yapıştır la herşey halolacak mı tabiki hayır kimse hareket etmeden o tavsiyeleri uygulamadan halolacağını sanmasın herşey uygulamada başlar sergilemedede biter...