Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.06.2009, 20:00   #7
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 809 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başınıza gelen en kötü şey nedir???

En kötü değilde Yinede korkmuştum.

Bugün Hikmet ışık caddesindeki bir araya girmiştim Sonra bir sokağa girdim Orda bir köpek havlıyordu tam o sırada bende sokağa girmiştim diğer köpek bana havladı saldırmaya başladı o sırada korktum ama aklıma direk yüksek yer bulmak geldi Çıkıp köpekten kurtulayım dedim sonra Bahçeli bir ev vardı onun küçük bir duvarı vardı ona çıktım Ve köpek havlamayı kesti bende iniyim dedim tam indim tekrar saldırmaya başladı hemen geri çıktım ve oturmaya başladım Köpekte oturdu benim inmemi bekliyordu İşin komik tarafı sokaktan diğer geçenlere saldırmıyordu .baya beklemek zorunda kaldım sonra sokaktan geçen biri vardı onun yanından o sokaktan ayrıldım.

Başıma böyle bir şey gelmemişti Eğer kaçsaydım köpek daha çok saldırırdı sonra taş alsam fırlatsam o zamanda daha çok sinirlenirdi En iyisini düşündüm.

Konu H_Turan tarafından (02.06.2009 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla