Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.06.2009, 23:35   #1
sivaslıgenç
Usta Yiğido
 
sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Üyelik Tarihi: 14.10.2007
Yaş: 34
Mesajlar: 2.527
Tecrübe Puanı: 951 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Sivastan İnanıLmaz Fotograflar.

Sivas'ın Hafik ve İmranlı ilçelerinde dolu yağışı yaşamı olumsuz etkiledi.

Alınan bilgiye göre, Hafik ilçe merkezinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından dolu yağmaya başladı. Yaklaşık 45 dakika etkili olan dolu, vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Kimi işyerlerini su basarken yolların kimi bölümlerinde yaklaşık 40 santimetrelik dolu birikintisi oluştu. Dolu ve su birikintileri nedeniyle araçlar yollarda kalarak bulundukları yerden ilerleyemediler.

Yolların iş makineleriyle açılmasının ardından araçlar yollarına devam edebildi. Dolu yağışı nedeniyle bembeyaz bir örtüye bürünen ilçede, elektrikler de bir süre kesintiye uğradı.

Hafik Kaymakamı İlyas Memiş, ilçe merkezinde yaşanan dolu yağışının ardından ekiplerin tarım arazilerinde hasar belirleme çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Bu arada İmranlı ilçesi Yoncabayır ve Aydoğan köylerinde de sağanak ve dolu yağışı etkili oldu. Yağışla birlikte yoldaki bir bölgede meydana gelen toprak kayması nedeniyle bu köylerin yollarının ulaşıma kapandığı öğrenildi.

Toprak kayması nedeniyle kimi ağaçların da yerinden söküldüğü, il özel idaresi ekiplerinin yolun açılması için çalışma başlattıkları ifade edildi.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]



[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]



[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]


[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla