Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.06.2009, 20:36   #11
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 843 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart Cevap: SÖZÜN BİTTİĞİ YER !!!

Arif bey

İnsanlığa çok şey anlatan resimleri paylaştığınıız için teşekkürler.
Vah Vah ki vah dedim.Sanki biz onladan farklımıyız gardaş. Ülkemizde her koltuğa oturan dünya turu atıyor. Evlatları yurt dışında okuyor, sonrada yüzleri kızarmadan Milliyetcilikten bahsedip şov yapıyorlar, haksızmıyım..Senin benim kesemle yedikleri önlerinde yemedikleri çöpe. Her kurum ve kuruluşta başa geçen bulunduğu mekanı gereksiz masrafla değiştiriyor. Kaldırımlar hiç durmadan sökülüp tekrar yapılıyor. Her yerde, herşeyde israf israf almış başını gidiyor.Yahu Allah'tan korkun yazık değilmi bu devlete bu millete. Yapılan her gereksiz masraflar bizim kesemizden değilmi. Başka yeri bilmem ama Sivas'ta en büyük lüksümüz yapılan kaldırımları söküp tekrar kaldırım yapmak.İnanın acıyır ve üzülüyorum.
Bu konuda ve israfla tasarrufla ilgili paylaşılacak çok şey var.Resmi kurum yemekhanelerinde artan yemeklere ne demeli.Bilhassa ekmek israfına hiç dayanamam. İsterseniz şöyle bir düşünelim ve fazla uzağa gitmeyelim.
Evlerimizde hiç değilse ekmek israfına son verelim. Yiyeceğimiz kadar ekmek alıp ekmekleri çöpe atmayalım. Hem yazık hemde çok günah. Ben ekmekleri biriktirip çevre köylerden süt ve yoğurt satmaya gelenlere poşetle veriyorum.Vicdanen daha rahatım.Lütfen ekmekleri çöpe atmayalım.Bir dilim ekmek alamayanları düşünelim.
Dileğim israftan uzak, aç ve yoksulları düşünerek, har vurup harman savurmayan, bir yetim hakkını düşünüp kendileri sefa görerken,vatandaşa cefa çektirmeyen, Allah korkusu taşıyan, memur,işçi,esnaf,emekli
tüm Türk Ulusunu yürekten düşünüp onlara insanca yaşanılır gelir verebilen, vicdan ve merhamet ile yönetilen ülkede yaşamaktır.
Ne diyeyim Kimi acından ölüyor, kimi tokundan.Allah ıslah etsin...
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla