Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.06.2009, 20:39   #36
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 866 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Suudi Arabistan'da kadına sinema bile yasak!

Alıntı:
Ertugrul Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Başörtüsünden dolayı ilk defa mağdur olan öğrenci kaç yılında bu yasakla karşılaşmıştır ? İsminede vereyim bu mağdur öğrencinin Hatice, Erbakan'ın bu yasak ile alakası yok. Belki katalizör etkisi yapmış olabilir, kedi yavrusunu yemeye niyetlendiğinde toprağa bularmış.
Ben ülkemiz gelişiyor siyasetçiler habire yiyor içiyor ülkeye hizmet etmiyor demiştim benim burada maksatım bu okullar konsundaki başörtü olayıydı evet ilerleyen yıllarda eminim ki başörtü serbest olacaktır olmalıdırda ama yeterki insanlar bunu artık siyasete alet etmesinler. Benim Erbakan'la vermek istediğim örnek buydu. Askeriyeden bir subay bunu demişti hatta. Ne zaman Erbakan benim simgem başörtü dedi işte o zamandan beridir de askeriyede başörtü konusunda sıkı kontroller vardır.

Eğer siyasetçiler işlerini adam akıllı yapsalar biz bunu tartışmazdık dediğin gibi de kedi yavrusunu yemeye niyetlendiğinde toprağa bularmış...

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla