Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.06.2009, 21:12   #3
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4579 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: SİVAS'TA TİCARİ TAKSİYE BİNDİYSENİZ YANDINIZ

Sabiha hanım size katılıyorum çok haklısınız malesef sivastaki taksi ücretleri diyebilirimki Türkiyenin en fahiş fiyatı nedeni çok acık zamanınında taksi plakalarına kısıtlama getirilmedi önüne gelen bir taksi plakası aldı dolayısıyla sivasta taksi plakasından gecilmez oldu durum böyle olunca asıl ekmeğini bu işten cıkaran taksici kardeşlerimiz madur oldu şöförler derneğinin ben Türkiyede ne iş yaptığını anlamış değilim sadece şunu biliyorumki bu derneğe başkan olmak için insanlar bir servet harcıyorlar ve göreve gelir gelmez malümunuz harcadığını kat,kat fazlasıyla cıkarmaya bakıyorlar bunuda devlet güvencesiyle yapıyorlar trafikte araclarla ilgili bir sorunumuz olduğunda önce git şöforler derneğine haraclarını yatır diyorlar dikkat ediniz harac diyorum harcırah felan değil ondan sonra buraya gel deniyor allah aşkına bu derneğin ne iş yaptığını bilen varmı benim bildiğim bunlar yiyip içip yan gelip yatıyorlar
hiç demiyorlarki şu taksi üçretlerine bir düzenleme getirelimde hem taksici esnafımız kazansın hemde vatandaşımız taksiye binerken cekinmeden binmesi için taksi ücretlerini makul fiyatlara ceklelimde her iki tarafta memnun kalsın demiyorlar ben 10 tl istanbulda 15 km yol giderim sizin bahsettiğiniz yol ise en fazla 1 km allah vicdan merhamet versin onun içinde vatandaş mecbur kalmazsa taksiye binmiyor işte sizler sivasta yaşıyorsunuz belli yerlere gelmiş sivasımızın araştırmacı şair ve yazarı olarak bu olayları yetkil mercilere iletmeniz normal vatandaşa göre daha kolay olur bu arada sayenizde halkımızda maduriyetten kurtarır diye düşünüyorum