Alıntı:
HARBİKIZ Nickli Üyeden Al?nt?
Yahu adam şehide KELLE desin, askerlik yan gelip yatma yeri değildir desin sonra utanmadan çıkıp DTP'ye ahkam kessin.
önce partisindeki Diyarbakır vekiline ahkam kessin.
Hani benim vatanım kürdistan diyen, Ne Mutlu Türk'üm rahatsız olan bölücü söylemlerden bulunan AKP'li vekilden.
Ehh bişi diyemez. Ne de olsa AKP + DTP.
Birbirlerini tamamlayan güzide partiler.
Anca böyle arada çıkış yapıp cahilleri kandırır.
Ama birimizde demez ki madem bunu diyorsun niye zamanında DTP'NİN DOKUNULMAZLIKLARINI KALDIRILMASINA KARŞI çıktın.!
|
Öyle birkaç laf oyunu yaparak Akp ile Dtp'yi bir tutman hiç hoş değil.Eğer sen Dtp ve onun türevleri olan partileri illaki bir partiyle eş tutmak istiyorsan Deniz Baykal'ı hatırlatırım ben sana.Neden mi?
1991'de Deniz Baykal'ın genel sekreterliğini yaptığı SHP şu anki Dtp'ye oy veren tabanın oylarını aldığı HEP ile ittifak kararı alarak seçimlere beraber katıldı ve Meclise beraber girmiştir.Yani Shp-Hep ittifakı beraber Meclise girmiştir...
SHP-Dehap ittifakında defalarca seçimlere giren ve bunun sonucunda mecliste bazı yıllar milletvekilliği yapan Murat Karayalçın'ı geçen yerel seçimlerde Chp Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak göstermiştir.
Şimdi sana soruyorum kim daha yakın Dtp'ye???