Konu: Fark Var!
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.06.2009, 22:08   #44
LaEdri
Usta Yiğido
 
LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Mesajlar: 6.011
Tecrübe Puanı: 1341 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Fark Var!

Başbakan atanmış bir devlet memuru değildir.Seçilmiş birisidir,ki seçilene kadar ne engellemelere maruz kaldı herkes biliyor.
Kamuda imam olarak görev yapan memurlar var evet doğru.Ancak o kişiler ÖSS'de çok yüksek puan almışlardı.Doktorluk,eczacılık ,diş hekimliği,avukatlık gibi bölmüleri köküne kadar haketmelerine rağmen engellemeler yüzünden ancak imamlıkla ya da zorlamayla sıradan bir memurlukla yetinebildiler.O da düşük bir kısmı hepsi değil.Yani doktor,hakim,avukat olabilecek kapasitedeki güzel beyinleri imam olmaya mahkum ettiniz.
Ben de ortaokulda imam-hatip okudum ancak lanet olası yasaklar yüzünden ,geleceğim için liseye başak yerde devam etmek zorunda kaldım..Eğer imam-hatipte okusaydım ÖSS'de yüksek puan almamın bir mantığı olmayacaktı.En iyi memur,en kötü imam olacaktım.Beni canım gibi sevdiğim okulumdan ayrıan yasağa ve yasakçı zihniyete yazıkalr olsun.Hiç bir zaman hakkımı helal etmeyeceğim!
__________________
Hani o, babasına ve kavmine, “Ne bu tapınıp durduğunuz heykeller?” demişti.(Enbiya-52)
LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla