Cevap: Yurtdisinda nerde kaliyorsun ?
meraba arkadaşlar-benim ailemde ulaş y.karahisarlı düzdas soy adlı almanya vupertalda kalıyolar yine aynı köylü birini soracağım size lütfen tanıyan varsa bana yardımcı olsun tarkan ve murat karabağ adlı iki kardeş kuzenlerim babası kesin dönüş yaptı 78de 30 yıldır çocuklarına hasret bi türlü ulşamıyor annelerinden ayrılmıştı şuan dayım yaşlandı başka çocuğuda olmadı onları görmeden göçecek diye çok üzülüyorum daha önce nurnbergte kalıyolardı şimdi bulamıyoruz bu yıl büyük kardeş gelecekmiş ama anneannesi mani olmuş baban arıyor gelme demiş anne tarafı nevşehirli ama istbulda kalıyordedesi falan tarkan aşçıymış murat elektrikçimi elektronikçimiymiş ne tam türkçe bilmiyolarmış büyük biraz biliyomuş ama küçük hiç bilmiyomuş ne olur bilen tanıyan bana adresini telefonunu alsın bu siteye yazsın çocuklar babaya küslermiş bizi aramadı diye çaktırmadan alablirsiniz telefonunu falan tabii tanıyan çıkarsa annesinin adı elmas tek ayağı topaldır annesinin ve lokanta işletiyor kocası çok genç konyalı kocası memet adı bu kadar biliyorum lutfen bilen tanıyan allah rızası için bu siteye yazsın bana bu siteye msj atabilirsiniz
|