Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.06.2009, 13:21   #48
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: BİR TANEM CANIM BABAM

1.2.1997 babamın telefonla gelen acı haberi ve benim inanmadığım gün beş gün boyunca gözümü bile kırpmadım babam ölmedi yalan her zamanki gibi neydiyorsunuz şu bavullara yardım edin içeri alalım diyecek beş günün sonunda ankara hava alanından araba geldimiş millette bir telaş koştum babama sarılmaya aradım arabanın içini annem ve kardeşlerim minibüsün üstünde aradığın dediler dahasını zaten hatırlamıyorum onun üstüne 4 yıl kafadan tedavi gördüm ama kendime geldiğimde babamın mezarına götürdüler alışmam lazımmış babamın adını mezar taşında görünce bir depresyonda orda geçirdim 1 yıl daha yattım kafadan dolyı ama hala yokluğuna alşamadım resimleriyle konuşuyorum mekanın cennet kabrin nur dolsun canım babam efendimiz komşun olsun bütün ahiretteki babaların sitedeki bütün üyelerin ve site görevlilerinin babaların baba adaylarının babalar gününü kutluyorum ve allahtan uzuuuuuuuun ömürler diliyorum daha nice babalar gününe inşallah
hoşça kalın
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla