Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.06.2009, 19:47   #48
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 794 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu konuda birşey yazmayacağım demiştim ama bana hitaben yazdığın için cevap vermem gerekti...
Düşüncelerini saygıyla karşılıyorum ve saygın içinde teşekkür ediyorum... Türkçe olimpiyatları hakkındaki görüş Türkan Saylan Hoca içinde geçerli midir? Evet öyle düşünmek istersen düşünülebilir ama Türkan Hoca'nın hacı olduğunu kaçınız biliyordu? Yani Türkçe olimpiyatları gibi kullandığı bir durum değil bu Türkan Hocanın, dinini kendi içerisinde yaşayan, kimsenin bilmesi gerekmediği bir durum bu... Bu dernekte başörtüsü ile çalışan insanlar var, onlar hakkında farklı görüşte olmak niyet okumaktır, genelleme yapmamak kaydı ile türban takıpta çok pisliğe girmiş insanlar var aynen hacca gidip gelip insanları kandıran ya da Gurbetçilerimizin paraası ile zengin olanlar da var ama bunu genelleyemeyiz ki çok sayıda olduğunu söylemem çoğunluk olduğunu söylediğim anlamına gelmesin... Aynı şekilde başörtülülere burs verilmediği iddiası tamamen yalandır ve büyük bir ayıptır... Bu derneğin genel olarak burs verdiği kesimler kırsal alanda okuyamamış kızlarımızdır şimdi size bir soru sorayım bu kırsalda yaşayan kızlarmızın yüzde kaçı açıktır sizce???? Bu mantıkla düşünmek bile yeterlidir Zaman gazetesinin yalanını ortaya çıkartmaya... Ayrıca Doğan grubunun yayın ve yayımlarını bende beğenmiyor en az Fethullahçı yayın organları kadar onlarada karşıyım... Fethullah Gülen konusuna girmek istemiyorum fakat O'ndan önce başlayan bu okutma ve burs çalışmaları O'nunla aynı potada çalıştığı için farklı fikirde olduğu için böyle yayınların yapılması doğaldır tam tersininde doğal olması gibi... Herkes her istediğine inanabilir, kimseyi yargılama hakkım yok ancak bu sözlere inanırken araştırmak doğrudur... Sadece okuduğuna inanmak yetersizdir... Benim karşıma bir iddia ile gelirken Zaman gazetesini referans göstermek gereksizdir çünkü ben referans olarak saymıyorum onu.... Doğru yaklaşım Zaman gazetesinin haberini getirirken bu haberi destekleyecek bir belge bir delil bir veri herhangi birşey varsa o zaman tartışmak doğru olanıdır... Yoksa sadece Zaman gazetesi ya da Milliyet gazetesi böyle yazdı o yüzden de doğrudur demek birisinin hakkını yemeye neden olabilir....

Ölmüşün arkasından konuşmak meselesine gelince Titizyiğido sen bilirsin diyorum... İçin elveriyorsa ölmüşün arkasından konuşmaya devam et sen gardaşım...
ben o kimse hakkında kötü bişey söylemedim gardaşım..........sadece ölünün arkasından iyiyse iyi konuşulur kötüyse kötü bu böyle........imam bile soruyo merhumu nasıl bilirdiniz diye.......cevabıda cemaat veriyo...........