Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.06.2009, 19:52   #49
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Zamana İftira Atarak Siz Farklılaştırdınız.

Bana görede sen iftira atıyorsun, sana görede ben, senin her dediğine inanmak zorundamıyız? Sen söylersen doğrumu olmuş oluyor.
Konuyu dağıtmadan kendi konumunca yorumlayalım diyoruz, kapya cevaba geçiliyor. Karşılıklı sürüp gidiyor. Ben farklılaştırmadım, farklılaştırıp yorum ekleyenlere cevabendir. Müsade edersen suçlamalarına da cevap verelim.
Ben yalan yalnış suçalamalar yapayım siz suzun diyorsun öylemi.
Yine tekrarlıyorum konu Sivas'a ÇYDD şubesi açılmış, buna olumlu bakarsın yada bakmazsın, [hakaret ve karalaman gerekmez] bu bir görüştür. Herkesi kendi düşüncemize zorlayamayız.

Fikirlere saygı...