Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.06.2009, 00:28   #18
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 733 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Hz ALİ Efendimizin (r.a) resimleri gercekmidir??

Kapak olan birşey yok arkadaşlar.Lütfen kelimeler dikkat edelim...

Aleviler Hz. Ali'yi kendilerinin Peygamberi ilan etmemişler,tam aksine Allah,Muhammed,Ya Ali üçlemesiyle bunu her defasında belirtmişler,bir bütün olarak görmüşlerdir.İçimizde ki Ali sevgisi hiç bir şekilde Peygamberimize olan sevgiden ileri gidemez...

En basit bir örnek;
Peygamber Efendimizin Hz. Ali ile ilgili hadislerinden sadece biri...

"Bana itaat eden Allah'a itaat etmiş olur, bana isyan eden ise Allah'a isyan etmiş olur. Ali'ye itaat eden ise bana itaat etmiş olur, ona isyan eden ise bana isyan etmiş olur."

Hep diyorlar,ediyorlar,söylüyorlar üzerine yorum yapılıyor.Sivaslısandy,öyle ortaya bir laf atıp geri çekilmek yok...

Alıntı:
(birde domuz etini yemekte sakinca görmüyorlar camileride istemediklerine göre nereye dogru kaydiklarini birde siz düsünün!?(cem)evleri dedikleri ne ise yariyor!?
Ortaya bunun gibi bir laf attıysanız açıklamasını da yapmalısınız!...

Aleviliğe bambaşka bir din olarak bakıyorsanız yanılıyorsunuz.Müslümanlık için emredilen herşeyi bizlerde yerine getiriyoruz.Bu konuda bazı şeyleri lütfen araştırmadan,öğrenmeden yazmayın mesajlarınızı.Sonuçta karşınızda ki insanın da inancı kendine!

Saygılar...