ÇOK ÖNEMLİ OKUYUN
NE KADAR TANIDIGINIZ VARSA İLETİN BİR VATANDAŞLIK GÖREVİDİR BENCE
memleketimin duygu yüklü insanları,biraz önce paylaşım sitesi Facebook' girdim ve çok üzücü bir mesajla karşılaştım,ben yıllardır,vatanım,bayragım ve topragım için mücadele veriyorum, ve bu uğurda 7 şehit vermişiz atalarım bu vatanın,milletin namusu ve şerefi için canlarını verdiler. şuna inanıyorumki namus sözü bizler için çok önemlidir, hattaki bir iş için bile söz verirken şerefime namusuma diyince daha muteberlik kazanır,ve üzücü olay cem garipoğlu bu kişi bir cana kıymıştır bir ailenin fidanını söndürmüş yok etmiştir, bu olay kız kardeşimizin anamızın veya bir akrabamızın başına gelse yapmadıgımızı bırakmayız,ortalıgı yıkarız,mutlaka intikam alırız,bizler işte bu duyguları taşırken, bazı kendini bilmezler facebook ta bir gurup kurmuşlar ((Cem Garipoğlu Destekçileri
hep suçlanıyor. rahat bırakın cem'i...)) bu guruba ne demeli acaba onların anası bacısı veya akrabalarından birinin başına böyle bir hal gelse nasıl davranırlardı nasıl bir zihniyet bu.
siz sayın hemşerilerimden ricam facebookta üyeliği olan kardeşlerim,abilerim ve bacılarım bu gurubu şikayet edin kapanması için uğraşın dahada olmazsa bu siteden üyeliğimizi silelim ben bunu başlattım sizlerdende destek bekliyorum
ŞİMDİDEN HEPİNİZİN RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN
ALLAHIMA EMANET OLUN