Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.06.2009, 16:51   #77
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41

Tecrübe Puanı: 1019 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kadın Doğmak,Kadın Ölmek

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Basindan sonuna kadar, özellikle surasi;
"Aşık olmuşsa kadın mesela, gözü karadır; zinadan korkmaz, kendini aşktan alı koymaz. Haz almayı öğrendiği gün, haz vermekten utanmaz. ."

Kim oluyor ? herkesi kendi gibi mi saniyor ?
Kadin hakkini savunayim ,"feminist"lik yapayim derken,
asagilarin asagisina atiyor!
Bunun adida sanirim kendine göre özgürlük oluyor (!)

Kadina gercek degerini Islam vermis, üstünlügü baska yerde ariyacak degiliz.
daha fazlasi, kelime israfi olacak.
İddalı bir yazı olduğunu zaten belirtmiştim , burda feministlik değil eşitliğe itafen yorum yapmış. Yorum yapan kişiye bağlar , belden aşşağı konusmasaydı belki daha iyi olabilirdi.

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Allah aşkına bu yazarın şu yazısını bir okuyun da anlayın bu yazıyı neden yazdığını..Lüten okuyun!
Provakötörlük yapma , burda kimse kadınla kişisel bağ içinde değil kadının diğer yazılarınıda tartışmıyoruz. Ortada İran tarafından bir zulüm var mı? var , eğer insan isen şu Nida'nın öldürülme görüntülerini izle ondan sonra gel konuş. Burda konu vahşet Yonca hnm farklı bir dille anlatmış iddalı bir yazı kullanmış , o kişiyi bağlar beni değil ben konunun içeriğindeki silahsız gençlerin , haklı olarak yaptıkları protestolarla acımazsıca katledilişini baz alırım.. Bu vahşetin sebebi zihniyetide eleştiririm destekçilerinide aynı kefeye koyarım . Ha İsrail zulmü Ha İran zulmü konunun kahramanları Yonca değil.

Konu qio tarafından (26.06.2009 Saat 17:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla