Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.06.2009, 13:11   #7
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1068 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Madımak’ta 2 gün

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yasanan olayin savunulacak bir yönü yok, ben bu olayi bu boyuta getirenleri lanetliyorum, umarim gercek suclular cezasini ceker. Ama yine söylüyorum; gelin canlar bir olalim sözü lafta kalmasin, birlik ve beraberligimizi zedelemeden yapilsin anmalar. Yoksa bir daha gelin canlar bir olalim denmesin.
GELİN CANLAR BİR OLALIM

iyimizdede kötümüzdede

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Buyursunlar gelsınler şehrimize ama adam gibi anma töreni mi yapıyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar defolsun gitsinler.

Kimse böyle bir olaydan rant sağlamaya çalışmasın. 2 temmuzdan önce neden kımsenın aklına gelmıyor yada bir kısım vatan hainleri ne zaman sıkışsalar vay efendım 2 temmuzdur şudur budur diye cıkıyorlar ortaya e tabi bizde de saf çok hemen düşüyorlar peşlerine...

Neyseki aklı selim bazı vatandaşlarımız varda böyle basit ayak oyunlarına alet olmuyorlar...

NOT : Bu yorumum gercekten acısını yaşayan kardeşlerimize , büyüklerimize yönelik değildir ...
YİĞİT OLMAK DÜRÜSTLÜK MERTLİK GEREKTİRİR, HOŞGÖRÜ GEREKTİRİR, EMPATİ GEREKTİRİR, YORUM YAZMAK ZORUNDA DEĞİLSİN, AMA KİMSEYE DEFOLSUN GİTSİNLER DEMEK AYIP OLUYOR TAM 20 YILDIR BİZ VE AİLEM PİR SULTAN ŞENLİKLERİNE KATILIRIZ, 78 DEDE SİVASTAYDIK, 91, 92 VE O MEŞUM YIL 93 TEDE, VE HALA ŞUAN ORADA AİLEMDEN 7 KİŞİ YİNE ORADA OLACAKLAR, LÜTFEN HİTAPLARIMIZDA SÖYLEMLERİMİZDE SAYGILI OLALIM
ÇABUK LAFINI GERİ AL KARDEŞİM, HEM GELİN BİRLİK OLALIM DİYORSUNUZ HEMDE DEFOLUN GİDİN DİYORSUNUZ, BU NASIL ANLAYIŞ YAKIŞIYORMU SANA

Konu abircan tarafından (30.06.2009 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla