Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt?
Yasanan olayin savunulacak bir yönü yok, ben bu olayi bu boyuta getirenleri lanetliyorum, umarim gercek suclular cezasini ceker. Ama yine söylüyorum; gelin canlar bir olalim sözü lafta kalmasin, birlik ve beraberligimizi zedelemeden yapilsin anmalar. Yoksa bir daha gelin canlar bir olalim denmesin.
|
GELİN CANLAR BİR OLALIM
iyimizdede kötümüzdede
Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt?
Buyursunlar gelsınler şehrimize ama adam gibi anma töreni mi yapıyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar defolsun gitsinler.
Kimse böyle bir olaydan rant sağlamaya çalışmasın. 2 temmuzdan önce neden kımsenın aklına gelmıyor yada bir kısım vatan hainleri ne zaman sıkışsalar vay efendım 2 temmuzdur şudur budur diye cıkıyorlar ortaya e tabi bizde de saf çok hemen düşüyorlar peşlerine...
Neyseki aklı selim bazı vatandaşlarımız varda böyle basit ayak oyunlarına alet olmuyorlar...
NOT : Bu yorumum gercekten acısını yaşayan kardeşlerimize , büyüklerimize yönelik değildir ...
|
YİĞİT OLMAK DÜRÜSTLÜK MERTLİK GEREKTİRİR, HOŞGÖRÜ GEREKTİRİR, EMPATİ GEREKTİRİR, YORUM YAZMAK ZORUNDA DEĞİLSİN, AMA KİMSEYE DEFOLSUN GİTSİNLER DEMEK AYIP OLUYOR TAM 20 YILDIR BİZ VE AİLEM PİR SULTAN ŞENLİKLERİNE KATILIRIZ, 78 DEDE SİVASTAYDIK, 91, 92 VE O MEŞUM YIL 93 TEDE, VE HALA ŞUAN ORADA AİLEMDEN 7 KİŞİ YİNE ORADA OLACAKLAR, LÜTFEN HİTAPLARIMIZDA SÖYLEMLERİMİZDE SAYGILI OLALIM
ÇABUK LAFINI GERİ AL KARDEŞİM, HEM GELİN BİRLİK OLALIM DİYORSUNUZ HEMDE DEFOLUN GİDİN DİYORSUNUZ, BU NASIL ANLAYIŞ YAKIŞIYORMU SANA