30.06.2009, 17:46
|
|
Tecrübeli Yiğido
can99 Şuan
Son Aktivite: 16.08.2010 20:01
Tecrübe Puanı: 651 
|
Cevap: 2 TEMMUZ SİVAS MADIMAK ANMA PROGRAMI
Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt?
Buyursunlar gelsınler şehrimize ama adam gibi anma töreni mi yapıyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar defolsun gitsinler.
Kimse böyle bir olaydan rant sağlamaya çalışmasın. 2 temmuzdan önce neden kımsenın aklına gelmıyor yada bir kısım vatan hainleri ne zaman sıkışsalar vay efendım 2 temmuzdur şudur budur diye cıkıyorlar ortaya e tabi bizde de saf çok hemen düşüyorlar peşlerine...
Neyseki aklı selim bazı vatandaşlarımız varda böyle basit ayak oyunlarına alet olmuyorlar...
NOT : Bu yorumum gercekten acısını yaşayan kardeşlerimize , büyüklerimize yönelik değildir ...
|
böyle bir konu içerisinde orda yakılarak öldürülen canları anmak yerine kışkırtıcı yorumda bulunmak ve rant sağlamaktan bahseden arkadaşa soruyorum acaba 2 temmuzda sivasa anma törenine gelen kişilermi rant sağlamaya geliyor burda bu konuyu açan abimizmi yoksa bu yorumu yazan kişi yani sizmi???
bugüne kadar hiçbi 2 temmuz anma gününde sivasta olay çıkmamıştır ve çıkmıycaktırda. gelin canlar bir olalım sözüde hiçbirzaman lafta kalmamış ve kalmıycaktırda bundan kimsenin şüphesi olmamalı bence.
bu konu içerisinde yazılabilicek bir yorum
2 temmuzda yakılarak öldürülen canlarımızı sivas şehitlerimizi saygıyla sevgiyle ve özlemle anıyorum..
|
|
|