Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt?
Allah size sabir versin...
yegeninize dayanma gücü Ins.
Peki siz tepkinizi bunu yapanlarami yoksa ayni milletten olan, lakin olanlari kinayan genelinemi gösterirsiniz ?
Buna hosgörü ile degil ;olanlari pervasızca sömürmek suretiyle birilerinin aleyhine kullanmaya calismak denir.
Vesselam.
|
Tepkimi ve hatta nefretimi aciklarsam sasirirsiniz, hicbir sey insan canindan daha degerli degildir, kisilerin kisileri cezalandirma yetkisi olamaz. Biz ancak hosgörü ile beraber baris icinde yasayabiliriz. Can99´a katilmadigim cok nokta var ama ben olaya ates düstügü yeri yakar acisindan bakiyorum.
Baska bir olay daha kendimden, dedem biri tarafindan öldürülmüs, olay bundan 70 yil önce olmus, ben dedemi hic görmemisim öldüren adamida görmedim, ben dogmadan ölmüs. Ister inanin ister inanmayin, dedemi öldüren adamin torunlarina bile sevecen bakamadim, bakamiyorum. Olayda onlarin hicbir sucu yok, ama biz insaniz. Hicbir insan sizin dediginiz gibi bakamaz olaylara. Sadece yapmaniz gereken onlarin yerine koyun kendinizi, tepkiniz kime, kimlere olurdu. Yürek yaninca tepkilere sinir koymak, iste o masumdur demek o kadar zor ki anlatamam. Yani ates düsütügü yeri yakiyor.
Selamlar