Alıntı:
gul-i_ahmer Nickli Üyeden Al?nt?
DOĞAN ÜRGÜP ELİNDEN GELENİ YAPIYOR AMA NE YAZIKKI MADDİYAT YÜZÜNDEN BU KADAR ELİNDEN GELİYO KABUL EDİNKİ İKTİDARIN PARTİSİNDE OLMADIĞI İÇİN BÜYÜK PROJELERDE PARA VERMEZLER DOĞAN ÜRGÜPE YARDIM ETMEZLER İŞİN İÇİNİ BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN ÇOK BİLMİŞLİK TASLIYORSUNUZ FARKLI PARTİDE OLANLAR EVET BAZI İSTİSNALAR ÇOK GÜZEL FALİYETLER YAPIYO AMA BUNUN SEBEBİDE PARTİYE HALKIN PARTİ GÖNÜLDAŞLARIN YARDIM ETMESİ!!HANİ BBPYE YARDIM EDEN KİMKİ BİR AVUÇ İNSANLA AYAKTA DURUYO BIRAK YARDIMI DÜN OY VERENLER BUGUN UTANIYO BU PARTİ DEVLET HAZİNESİNDEN HİÇ BİŞEY ALMIYO ÇALIŞANLARIN HEPSİ ALIN TERİYLE KAZANDIKLARI CEPTEKİ PARALARINI KOYUYO ORTAYA AYRICA SİVASTA 1 GÜN SULAR KESİK OLMASIYLA KİMSE SUSUZLUKTAN ÖLMEZ ÇEŞMELER VAR GİDİN ORDAN ALIN BÖYLE UFAK TEFEK ŞEYLERİ SORUN ETMENİZE GEREK YOK AYRICA BEN İSTANBULDA OTURUYORUM VE BİZİM MAHALLENİN BELEDİYE BAŞKANIDA AK PARTİDEN VE 3 GÜNDE BİR SU KESİLİYO BUNA NE DEMELİ??BİZİM SİVASTAKİ GİBİ ÇEŞMEMİZDE YOK !!
Ayrıca Filistin'deki mavi emzikli bebeklerimizi katleden, askerlerimizin şehit olmasında önemli rolü olan İsrail'in, mayınlı tarlalarına ayak basturarak oraya şirket kurdurup ordan gelen paralarla akp benim çeşmemi açık tutacaksa hiç tutmasınlar o su bana zehir zıkkım olsun söz yerini bulmuştur umarım!!!!!
Ayrıca Filistin'deki mavi emzikli bebeklerimizi katleden, askerlerimizin şehit olmasında önemli rolü olan İsrail'in, mayınlı tarlalarına ayak basturarak oraya şirket kurdurup ordan gelen paralarla akp benim çeşmemi açık tutacaksa hiç tutmasınlar o su bana zehir zıkkım olsun söz yerini bulmuştur umarım!!!!!
|
çok duygulandım. ben de sular kesik aman ölmeyelim diye yazmadım yazdıklarımı..akp li başkan döneminde sular hiç kesildi mi Allah aşkına .. ben akp li değilim bunu da belirtiyim...ben de oy verdiğim partinin arkasında durmayı isterdim ama olmuyor bana'' bak sen oy verdin işte sivasın hali bu'' diyenlere başkan şunu şunu yaptı diyemiyorum.. bu benim suçum mu...herşeyi de maddiyat bağlamayın lütfen... acıyacağım nerdedeyse... aksunun suları niye yok ... para mı yok su mu yok yoksa belediyede şu şehirde ne olup bitiyor diye ilgilenen adam mı yok...kurbağalar yüzüyor yaa. zaten sivas yılın şu bir iki ayında turist görüyor.. kurbağaları görmeye mi gelecek millet.. kaç ay oldu . insaf...