03.07.2009, 10:30
|
|
|
Editör
FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
|
Cevap: Provakatörler Amacına Ulaşamadı
Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Al?nt?
Yorumunun bu kısmına katılmıyorum , Rahmetliye burda hakaret içeren bir yorum gösterirmisiniz ? Biri çıkıp Rahmetliye hakaret edemessiniz diyor , arkadaşım bir yorum göster edeni bilelim. Ben o dövize açanı diyorum , sanki döviz açan aramızda onuda geçtim kişisel sataşmalara izin veriyorsunuz , çözüm konuyu kapatmakla olmuyor , daha sonra insanlarda bu birikim haline dönüşüp tüm konu başlıklarından farklı konulara kayarak tartışılıyor. İnsanlar içindekileri döksün diye fikrimi belirtiyorum.
Her yerin bir değeri vardır ve Muhsin Bey'de burasının bir değeridir. Sivas'ın sinirleri ile oynanmak istendi dün. Ve ne yazık ki sitemizde de oynanmaya devam ediyor. Arkadaşlar görüşünüz farklı olabilir ama burada suçladığınız ve alakasız bir konunun ortasına çektiğiniz Sivas'ımız için çok önemli bir şahsiyettir.
Bu kısım
|
Ben neden konuyu kapatıbileceğimi de söyledim lütfen biraz dikkat.. Eğer sağcı-solcu tartışmanız ilerlerse bizlere ve sitemize zarar vereceği için kapatacağımı söyledim. Çünkü biz bu filmi her yıl seyrediyoruz, Her yıl bu sitede konu 2 Temmuzla başlayıp önü alınamaz tartışmalara gidiyor. Ve dikkat ettiyseniz yönetim olarak bu konuya bu yıl daha hassas davranıyoruz.
Sizlerden istediğimiz empati yapabilmeniz. Bizim yerimizde olsanız aynı tepkileri sizde verirdiniz.
Dilin süsü söz!"
...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...
BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
|
|
|