Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.07.2009, 13:15   #33
gul-i_ahmer
Usta Yiğido

gul-i_ahmer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gul-i_ahmer Şuan gul-i_ahmer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.08.2010 15:43

Tecrübe Puanı: 694 gul-i_ahmer FAZLA SÖZE GEREK YOKgul-i_ahmer FAZLA SÖZE GEREK YOKgul-i_ahmer FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Başkan Sorunları Dinledi

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Eğer Helikopter kazası Olmasaydı Sami Aydın Kazanırdı bu bir gerçek Sivaslılar vafa borcunu ödediler.

Sami Aydın Devletten Ak parti belediyesi olduğu için daha çok para alıyordu bu gerçeği her kez bilir Hükümet partisinden olan belediyeler daha çok alır büyükşehir olan belediyeler en çok alır bu da hizmeti etkiler şimdi diyeceksin Niye İzmir ak partinin değil niye ödenek alıyor veya hizmet yapılıyor diye Çünkü Büyükşehir ayrıca Anamuhalefet partisi mecliste bu da yeterli.

Ak parti kendi partisinden olmayan belediye başkanına destek verirmi sonra kendisi diğer seçimleri kazanamaz

Doğan Ürgüp Elinden Geleni Yapıyor zaten kendiside dedi Ben Başkanın emanetiyim onun bilincindeyim demişti seçildiğinde bu yüzden güveniyorum elinden geleni yapacaktır ama kimse boşuna Sami Aydın dönemindeki olan hizmetleri beklemesin.

Yerel yönetimler ödenek yasasını baksanız daha iyi anlarsınız İllerin nüfusuna göre kaç alıyor sonra büyükşehirler ne kadar alıyor ayrıca hükümetten kaç alıyor o da hükümet partisi olunca oluyor bunu araştırmanızı tavsiye ederim.
evet bende bunu söylemek istedim allah razı olsun kardeşim yazıların için ama ne yazıkkkı siyaset içini bilmyeneler işin aslının bilmeyenler burda boş laf ediyo
gul-i_ahmer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla