Cevap: Kampus Hastane Hayal Oldu
Gecen ay ankaraya kızağa alınan eski valimiz sayın veysel dalmazı görevine tekrar dömesi için kampanyalar acan arkadaşlarıma ve sivasta yaşayan sayın valinin gitmesine üzülen kardeşlerime soruyorum bu vali sivasımız için ne yapmış bölge hastanesi 4 yıl olmuş yer bulunamamış stadyum projesi senesini gecti hala bir kazma vurulmadı iyi hoşta bu valilerin görevi nedir ne yaparlar gecenlerde vali için acılan konuyada bunlara benzer bir kac kelime yazdım valinin sivasımızdan alınması çok iyi oldu dedim hemen tepki aldım vali yatırımlara karışmazmış valinin görevleri içinde değilmiş gibi sacmalıklarla karşılaştım valinin ne kadar pasif olduğunu sayın başbakan bile fark ettiki ankraya kızağa aldı tamam vali iyi niyetli ve iyi kalpli olabilir ama sivasımıza yeterli bir vali olamadı aktif olduğu bir konu vardı sivassporumuzu basın önünde şöyle yardım edeceğim böyle yatırım yapacağım gibi sözlerle medyatik olmayı iyi beceriyordu ama ne yazıkki bir stadyuma yer bulamadı halen proje askıda bütün bu sorumsuzlukları Sivasım hak etmiyor inşallah yeni gelen valimiz calışkan olurda askıya alınmış projeleri hayata gecirir